Tallers de memòria

Tallers vinculats a la salut de la memòria.

La professora

Isabel López

Isabel López

La meva carrera professional ha estat vinculada a l’Hospital del Mar, realitzant tasques d’infermera en el servei d’urgències i, a partir del 1992, de documentalista al servei d’arxiu i històries clíniques.

Formació:
Diplomada en Infermeria
Postgrau en documentació i sistemes d’informació.

Descripció de l’activitat

Des del 2012 realitzo un voluntariat a l’Associació Cultural Santa Eulàlia 2002, impartint tallers vinculats a la salut de la memòria. Aquests tallers són:

  • taller de llenguatge
  • taller de funcions executives
  • taller d’atenció
  • taller de memòria
  • taller de percepció
  • taller de lectoescriptura i visoconstructor

Estic molt satisfeta amb el treball que realitzem, ajudant a prevenir malalties que impliquen el deteriorament de les facultats mentals i alhora fent barri amb els nostres veïns.
Recalcar que durant aquests 5 anys l’experiència no pot ser més satisfactòria, comprovant el progrés dels alumnes i rebent infinitament més del que jo aporto en aquesta aventura tan enriquidora.

Dies i horari

Dilluns de 17h a 19h

 

Testimonis

Quiero expresar mi gratitud por tu noble trabajo y hacerte saber lo mucho que ama tu tiempo y paciencia, impartiendo las clases siempre con una sonrisa y afecto, ya que un maestro no sólo enseña, también es un apoyo.

Una clase puede resultar aburrida, pero cuando te lo pasas bien, como en este caso, consigues que el tiempo pase volando y mantengamos nuestra memoria activa.

Haces que haya una buena armonía entre todas las compañeras, gracias a la que hemos podido disfrutar mucho de las clases.

Gracias por todo Isabel!

Maria Dolores Alonso

Galeria de fotografies

Contacta amb nosaltres

Truca'ns al telf. 633 56 56 92

 

o clica el botó