Feldenkrais

El mètode que es basa a aprendre com organitzar el nostre moviment d’una manera eficient, òptima i saludable.

La nostra professora

Laura Illanes

Laura Illanes

Diplomada en fisioteràpia per la Universitat Internacional de Catalunya i llicenciada en dret per la Facultat de Dret de Barcelona.

Formada en el mètode Feldenkrais, acreditada per Feldenkrais Federation International. També estic formada en teràpia crani sacral, teràpies miofascials i mètode Mézières i Sistema de Centres d’Energia.

Sempre m’ha interessat el moviment com a vehicle d’expressió i canvi en la persona. La meva formació en Feldenkrais m’ha ajudat a entendre el funcionament del cos d’una manera holística i com tots tenim el potencial i els recursos necessaris per produir el canvi que desitgem en nosaltres mateixos.

Actualment imparteixo classes grupals del Mètode Feldenkrais i treball amb nens amb necessitats especiales. Desde el 2013 col·laboro amb ACSE2002 impartint les classes del Mètode Feldenkrais.

 

Descripció de l’activitat

El mètode FELDENKRAIS porta el nom de qui el va crear, Moshé Feldenkrais (1904-1984). Va ser enginyer, físic i un gran estudiós i practicant de les arts marcials. Desenvolupa el seu mètode a partir d’una lesió de genoll que va tenir. Davant la impossibilitat dels metges de trobar una solució per a la seva lesió Moshé Feldenkrais comença a investigar en ell mateix com poder tornar a caminar sense ajuda ni dolor.

El seu mètode es basa en aprendre com organitzar el nostre moviment d’una manera eficient, òptima i saludable. A través d’aquest mètode som conscients de la forma en què ens movem i vam descobrir altres formes que ens aporten més qualitat de vida i benestar.

Les sessions del mètode Feldenkrais es basen en diferents seqüències de moviments creades per Moshé Feldenkrais.  Aquestes seqüències de moviment treballen les relacions entre diferents parts del cos que són necessàries per moure’ns d’una manera òptima i gràcil. Al llarg de la nostra vida per diferents motius, com ara l’estil de vida, activitats que practiquem, traumatismes, formes de pensar o de sentir el cos va perdent la seva saviesa innata de com moure d’una manera lliure, eficient, sense tensions. Amb la pràctica d’aquest mètode tens l’oportunitat de connectar amb aquesta saviesa. La seva pràctica t’obre a noves formes de fer, sentir i pensar.

Dies, horari i preu

Consultar

 

Testimonis

Sóc alumna de Feldenkrais des de fa anys.
Jo reconec que tècnicament no puc parlar del mètode, no tinc ni idea de el què ni el com, només com a alumna sí que puc dir que els beneficis són sorprenents, el com després d’una classe pots sentir un alliberament de les articulacions. Amb qualsevol moviment que realitzem el nostre cos ens ho agraeix ja que no forcem i els nostres moviments són totalment lliures.
La meva experiència és d’un 10.

Galeria de fotografies

Contacta amb nosaltres

Truca'ns al telf. 633 56 56 92

 

o clica el botó