L'Associació

Ens agrada explicar la nostra història i la nostra missió.

Som una associació sense ànim de lucre anomenada ASSOCIACIÓ CULTURAL SANTA EULÀLIA 2002. Ens vam constituir com a tal en base al compliment de la llei d’associacions 7/1997 de 18 de juny, (DOGC2423, d’1 de juliol), amb els seus corresponents estatuts.

Els fins de la nostra associació són l’organització d’actes de tipus cultural i recreatiu tant a nivell individual com col·lectiu.

Entre les nostres activitats destaquen el ioga, tai-txi, relaxació i altres disciplines que potencien el benestar dels nostres socis i sòcies. També organitzem tallers de treballs manuals, formatius, i altres activitats de format similar.

Tant l’espai per realitzar les activitats com la nostra oficina, estan ubicats el carrer Anselm Clavè 24, 1r pis, de l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

La nostra entitat es va constituir el 03/10/2001 amb la finalitat d’organitzar activitats per als habitants del barri. Al mateix temps suposa una forma de cohesió amb altres entitats del barri, amb l’objectiu de reforçar les prestacions per tots els seus habitants.

 

Volem posar en relleu la vàlua de les persones que van ser pioneres en la creació de la nostra associació. A vegades és fàcil qüestionar la gestió d’entitats com la nostra per desconeixement, però considerem que qualsevol activitat sense ànim lucratiu és valuosa. L’única meta de la nostra associació és oferir activitats per als habitants del nostre barri, i en la mesura del possible intentar cobrir les seves expectatives.

No podem deixar d’esmentar a l’Ajuntament de l’Hospitalet, ja que sense la seva col·laboració no seria possible oferir les nostres activitats. Així mateix, la cooperació i simbiosi amb l’Aula de Cultura de Santa Eulàlia també fan possible la nostra existència i bon funcionament. Gràcies a tots!

Per als socis

Volem que ens conegueu, que sapigueu què fem i com treballem. Ens agradaria transmetre la nostra entrega per al barri, que és el nostre principal motor.

En la nostra “associació,” trobareu diverses activitats pensades per a vosaltres, les podeu considerar com LES VOSTRES ACTIVITATS, i com a tals són variades i presenten diferents horaris i opcions.

El que la nostra Junta us assegura és que qualsevol activitat que trieu està avalada per professorat de primera línia en constant formació, compromesos plenament amb els socis i sòcies.

Volem evitar que les activitats siguin monòtones. El respecte pel qual fem i per a qui ho fem és el que ens mou per intentar fer-ho el millor possible.

Cada assistent a l’activitat o taller tindrà a la seva disposició un exemplar dels estatuts i un altre de la normativa interna. Considerem important que el soci conegui els seus drets i obligacions. D’altra banda, la Junta sempre estarà a la seva disposició per facilitar-li la informació que necessiti, o resoldre algun dubte que pot presentar-se.

Contacta amb nosaltres

Truca'ns al telf. 633 56 56 92

 

o clica el botó