Ioga

El Ioga és una pràctica mil·lenària que equilibra el cos-ment i aporta serenitat a les persones que ho practiquen.

Els professors

Josep Amat

Josep Amat

Em dic Josep i des de sempre he estat molt interessat per la persona i l’ànima humana.

Estudio la carrera d’Història a la Universitat essent historiador durant força anys en diversos sectors professionals. Descobreixo el Ioga amb 29 anys i em formo tot seguit com a professor, començant a ensenyar en classes grupals. Em formo com a psicoterapeuta i des de llavors el meu treball s’ha anat encaminant en trobar un espai comú entre el Ioga i la psicoteràpia, investigant com millorar la qualitat del moviment sincronitzat amb la respiració. En els últims anys assisteixo a recessos de meditació vipassana buscant la visió clara i neta de les coses i la connexió amb la meva saviesa interna.

En l’any 2014 sóc reconegut per la Generalitat de Catalunya como a professor acreditat de Ioga.

Des de l’any 2010, sóc professor de ioga a l’Associació Cultural Santa Eulàlia 2002. Hi condueixo quatre grups de ioga i sento que hi faig un bon treball.

Josep Amat i Montoya, Professor de Ioga.

Iolanda Monge i Martí

Iolanda Monge i Martí

El Ioga fa molt de temps que forma part de la meva vida, és una disciplina excel·lent tan pel cos com per la ment, et proporciona unió, coneixement i connexió amb tu mateix. Quan practiques, sents que el món s’atura.

Dono les gràcies a la meva primera professora i a la meva mare per empenyem a emprendre aquest camí ara ja fa 20 anys. I sobretot gràcies també, a totes aquelles persones que heu confiat en mi per compartir i difondre aquesta ensenyança en els vostres centres i classes, i així, poder-me convertir en la professora que sóc avui dia. Comparteixo i intento transmetre el ioga tal com el sento.

Adoro aquesta pràctica en la seva totalitat, el treball físic amb les asanes i exercicis, el treball meditatiu o psíquic amb les meditacions i visualitzacions, el pranayama amb l’estudi de la respiració i el cant o recitació de mantres i kirtans que tan alliberen la ment.

Saber més sobre la Iolanda

Amb el ioga treballem la totalitat de l’ésser, de manera que és un camí infinit, no vull deixar mai d’aprofundir i millorar en els meus coneixements i poder oferir i compartir aquest benestar tan complet. M’agrada acompanyar als meus alumnes en aquest apassionant camí, des del respecte, la consciència i la humilitat.

Telèfon: 619 864 871

E-mail: iolanda@imm-grafic.com

Formació acadèmica

  • Diplomada com a Tècnic Superior en Dibuix publicitari (Disseny gràfic) per l’Escola d’Arts i Oficis Pau Gargallo de Badalona.
  • Estudis superiors de música, solfeig i piano, al Conservatori Superior de Música del Liceu (5 anys de solfeig, 2 de formació coral, 7 de piano).
  • Estudis superiors de ballet clàssic, al Conservatori Superior de Música del Liceu (4 anys).
  • 4 Anys d’estudis de formació com a professora de Hatha Ioga a l’institut de Ioga i teràpies naturals Equilibrium amb Cristina Mata. Formació reglada per l’AEPY (Associació de Practicants i Professors de Ioga)
  • Seminari de Kriya Ioga organitzat per l’AEPY amb Manuel Morata.
  • En dues ocasions vaig assitir al Seminari de Hatha Ioga amb Philippe de Fallois, deixeble directe de Nil Hautoff.
  • Seminari “Práctica Yoga del Corazón” de Hatha Ioga i Anusara amb Lila Galindo.
  • 1 Any de formació en Bhakti Ioga Vinyasa a l’institut de Ioga i teràpies naturals Equilibrium amb Cristina Mata.
  • 2 Seminaris de meditació amb Danilo Hernández, “Conciencia desnuda”.

Pràctica de Ioga

1997 – 2000
Durant 3 anys practicant HATHA IOGA dos matins per setmana al Club Natació  Hospitalet amb Generosa Cuceiro.

2002 – 2006
4 anys de pràctica de IOGA SIVANANDA a Yoga Studio (Barcelona) amb Xavier Solà i Pilar Ruberte.

Durant 2009
Practicant IOGA DINÀMIC al centre de fitness Metropolitan.

2009 – 2010
Classes de IOGA HATHA al Club Natació Hospitalet dos matins per setmana amb Carme Valle.

2010 – 2016
Classes de HATHA IOGA, BHAKTI VINYASA i KUNDALINI al centre Equilibrium.

Actualment
Rebent classes de HATHA IOGA VINYASA al centre de fitness Metropolitan.

Formació  complementaria  –  Cursos

2006 – 2010
Estudis en Interpretació teatral a Pokhara Teatral.

2007 – 2008
1º i 2º Nivells de Reiki a l’escola Naima amb Mª Àngels Prunés.

Remei

Remei

 La meva vida laboral es divideix en dues etapes clarament diferenciades, la primera es desenvolupa dins del món empresarial, com a administrativa i secretària personal; la segona com a professora de Ioga, i en relació als diversos camps que envolten aquesta disciplina.

A l’any 2001 vaig iniciar a l’Institut de Ioga i Teràpies Naturals “EQUILIBRIUM” dirigit per la meva mestra Cristina Mata, els estudis de quatre anys de formació com a Professora de Ioga, estudis que va finalitzar el 2005. Durant aquests anys de formació començament a fer suplències i d’una manera progressiva em vaig introduint en l’ensenyament d’aquesta tècnica ancestral.

Sóc practicant de Hatha Ioga i Kundalini Ioga des de fa més de quinze anys. Al llarg d’aquest temps he assistit a tots els cursos i seminaris, relacionats amb aquestes disciplines, m’ha estat possible.

Saber més sobre la Remei

Titulación

–          PROFESORA DE YOGA por la “Asociación Española de Practicantes de Yoga” (A.E.P.Y., miembro de la Unión Europea de Yoga – U.E.Y.).

–          Diplomada en Magisterio, en la especialidad de Ciencias Humanas en l’Escola Universitària del Professorat d’EGB de Barcelona.

2005

 

1988

 

 

Experiencia como profesora de Yoga

–          Centre de Ioga i Teràpies Naturals CAMÍ de LLUM (Barcelona)
–          Centre de Ioga i Teràpies Naturals KAILASH (Barcelona)
–          Casals d’Avis de la “Caixa del Penedès” (L’Hospitalet de Llobregat)                                              (Clases especialmente dirigidas a personas de la Tercera Edad)
–          Escola de Ioga “GOLDEN TEMPLE” (Barcelona)
–          YOGA ASHRAM (Caldes de Montbui)

(Donde además de impartir clases de yoga, organizo cursos y talleres de crecimiento personal: Reiki, Teatro, Escritura Terapéutica, Risoterapia …)

–          En la primavera del año 2005, organizado por la Asociación “Esport i Salut” de Santa Coloma de Gramanet, formo parte de un programa piloto para dar a conocer esta disciplina en el ámbito educativo, se eligen dos centros muy diferentes en cuanto a las edades y necesidades de los alumnos, la Escuela de Formación de Adultos “Singuerlin” y el Colegio de Educación Infantil y Primaria “Torre Balldovina”, donde dirijo sesiones de introducción al Yoga, adecuando la práctica a las necesidades específicas de cada alumnado.
–          Instituto de Yoga y Terapias Naturales “EQUILIBRIUM” (Barcelona) 

–          Presó de dones de Wad Ras (Barcelona) (Voluntariado)

 

 

Desde que inicié mis estudios de Yoga pertenezco cómo socia a la A.E.P.Y. (Asociación Española de Practicantes de Yoga), de cuya junta directiva formé parte, como secretaria, entre los años 2008 al 2012.

El Ioga i els seus múltiples beneficis

El Ioga és una pràctica mil·lenària que equilibra el cos-ment i aporta serenitat a les persones que el practiquen. A més el ioga aporta altres beneficis com ara: Estimula i harmonitza el funcionament de totes les estructures corporals, aparell respiratori, sistema circulatori, sistema endocrí, sistema nerviós, aparell digestiu, musculatures, tendons, lligaments, esquelet, cos energètic i la ment. Posseeix un alt valor terapèutic i revitalitzant, sent molt útil per combatre moltes alteracions fisiològiques i psicosomàtiques, com ara: obesitat, problemes digestius, anèmia, desequilibris endocrins, asma, problemes respiratoris, fatiga, falta de gana, alteracions menstruals, mala circulació, ansietat, estrès, depressió, etc. Potència la concentració i serena la ment.

Dies, horari i preu

Professor Josep
Dilluns i dimecres de 8h a 9h, de 9h a 10h i de 10h a 11h

Divendres de 9:30 a 10:30

Preu: 145€ a l’any (curs escolar) 2 hores setmanals

Divendres 1h a la setmana      75€.

 

 

Professora Iolanda
Dilluns i dimecres de 20h a 21h i de 21h a 22h

Professora Remei
Dimarts i dijous de 16h a 17h, de 17h a 18h, de 19h a 20h i de 20h a 21h.

Preu: 145€ a l’any (curs escolar) 2 hores setmanals

 

 

Galeria de fotografies

Contacta amb nosaltres

Truca'ns al telf. 633 56 56 92

 

o clica el botó