Ball en línia

Per ballar alineats fent els mateixos moviments.

La nostra professora

Eva María

Eva María

Instructora de Line Dance:

Hola,  sóc Eva Mª, professora de Line Dance des de l’any 2009 i amb més de deu anys d’experiència en aquesta disciplina.

Sóc una apassionada de la meva feina, i el meu objectiu és transmetre la meva passió pel ball als meus alumnes.

La meva formació Dansa Professional: L’any 2001, vaig començar amb la Formació en Ball Esportiu de Competició (AEBDC) a l’Escola de Ball Sergi & Lourdes Dance. I posterior, Balls Caribenys: Salsa L.A. ON1, Bachata, Salsa Cubana, Roda Casino, Kizomba i Merengue. L’any 2009 i 2010 Curs formació de professora de Dansa Oriental, i formació per a ballarines a l’Escola Sarabi, per Devorah Korek. I altres formacions en múltiples Congressos, amb ballarins reconeguts a nivell internacional.

En l’actualitat continuo amb la formació per ser millor professora i ballarina, en Balls de Saló, tant en la modalitat de Balls Llatins; Chachachá, Rumba, Bolero, Samba, Pasdoble, Jive i “Rock and Roll”, i en Balls Standard; Vals Anglès, Vals Vienès, Foxtrot, Quickstep i Tango. Així com en Balls Caribenys i Line Dance. Altres disciplines: L’any 2010 formació de professors de Ioga, a l’Escola Ioga Vida, per una durada de 4 anys, finalitzant l’últim curs, al juny de 2014.

Imparteixo classes actualment: – Line Dance, a l’Associació Cultural Santa Eulalia.- Balls de Saló, Balls Caribenys, Lady Style, Line Dance, Dansa Oriental, Balls per a Nuvis, i classes de Ioga a l’Escola de Ball Sergi & Lourdes Dance. Tinc una llarga experiència com a instructora, ballarina i Coreògrafa professional, en actuacions i espectacles de Teatres, Associacions, Festivals i tot tipus d’esdeveniments.

Descripció de l’activitat

Les classes s’adrecen a persones de qualsevol edat, que vulguin aprendre el ball en línia, amb o sense experiència prèvia.

El Line Dance sempre havia tingut una imatge Western i, en general, s’havia ballat amb música country. Això ha canviat una mica des dels anys 90, sobretot en l’àmbit internacional. Actualment, a tot el món es balla en línia amb tota mena d’estils musicals, com les músiques llatines, celtes, swing, pop, rock, entre d’altres.

Días, horario y precio

Martes de 18h a 19h.

 

 

Galeria de fotografies

Contacta amb nosaltres

Truca'ns al telf. 633 56 56 92

 

o clica el botó